Eskapism-reklam-gif-animations-extravaganza!

Sitter för tillfället och sliter med sammanställande av en utgivningskatalog, så det är ett högst sporadiskt tempo här på bloggen at the moment.

Passar därför på att ta latmans-utvägen och helt sonika posta ett stycke smygreklam(som jag förvisso är den som satt ihop, så helt irrelevant är det ju inte) nu när det ändå lackar mot jul!

En får klicke på bannern för å beställe!

Som ni säkert märkt om ni läst/klickat er vidare på den stiliga bannern här ovan så erbjuder Kolik förlag/Utopi magasin en sjuhelsikes fin deal inför julrushen:

För enbart 299:- kan man beställa en helårsprenumeration på sveriges enda episka serietidning, fylld med intelligent sci-fi, fantasy, äventyr och skräck, antingen åt någon man tycker om eller sig själv, och dessutom få en av Kolik förlags tre färska titlar på köpet! Sjukt mycket bra läsning för pengarna, och en sweet deal if I ever saw one!

Och då jag dessutom alldeles nyligen blivit anförtrodd att ta över som formgivare av Utopi magasin så stödjer ni ju utöver alla dessa eminenta tecknare indirekt även min skraltiga frilansekonomi genom att teckna en prenumeration – hurra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s