This is the neeeeews!

Hej, kära läsare, idag vill jag göra något såpass fult som svälja skammen och göra ett renodlat reklaminlägg. Ety det är förbaskat mycket som händer nu de kommande dagarna. Vi kan kalla det ett ”kalendarium”, så låter det lite mer legitimt.

So, without further ado så kör vi det hela i någorlunda kronologisk ordning, så att det hela inte urartar i något slags kaos:

1. Utopis 24-timmarserbjudande!


Nu idag och fram till klockan 12.00 imorgon(25/4) så har den eminenta tidningen Utopi magasin, som jag är med och formger ett löjligt stort specialerbjudande:

Det innefattar att om man tecknar en prenumeration under denna 24-timmarskampanj så får man inte bara fyra knökfulla nummer med det allra bästa inom intelligent och underhållande sci-fi, fantasy och skräck i serieform utan också briljante Fabian Göransons serieroman ”Inferno” för bara 199:-!

Helt coco bahias-billigt för sjukt mycket kvalitetsserier från bland andra Karl Johnsson, Lina Neidestam, Kim W. Andersson, Sofia Falkenhem, Emil Maxén, Maria Frölich, Lisa Medin, m.fl, och dessutom en utmärkt chans att stödja den inhemska seriescenen!

Klicka er in här för att teckna en prenumeration:
http://utopimagasin.blogspot.se/p/prenumerera.html 

2. Releasefest för Dimma #2 / Hör Upp! #5: Tema Skräck!

Ja, som ni kanske vet så är jag delredaktör/formgivare/medverkande i både det västernorrländska serieprojektet/antologin Dimma såväl som hjärtebarnet/alternativkultur-fanzinet Hör Upp!.

Och nu bär det sig inte bättre än vi nu råkat bli klara med två stycken nummer exakt samtidigt, vilket vi tänkt fira med gemensam releasefest på Brooklyn bar vid Hornstull strand i Stockholm nu på torsdag, den 26/4!

Vi utlovar bokbord, musik, dryck och suveränt seriemingel! Facebookevent och mer info finner ni här! Kom gärna förbi, det kommer att bli den perfekta uppvärmningen inför…

3. Dimma/Hör Upp! på Stockholms Internationella Seriefestival!

…Lördagen och söndagen, då vi båda också kommer att finnas på plats på Stockholms Internationella Seriefestival(f.d. SPX) på Kulturhuset/Serieteket i stockholm med ett bord bland den svenska och utländska seriegräddan!

I år har vi dessutom avancerat en smula, och återfinns inne i stora hörsalen med två bord, där man kommer att kunna inhandla båda publikationerna + gamla nummer + en hög med annat smått och gott!

Och även om man inte tänkt handla något så kommer bland annat jag, Jennifer Spångerud, Gustav F. Andersson och Henric Wallmark att sitta där ändå, så man är förstås hemskt välkommen att bara titta förbi och säga hej till oss ändå!

3b. Jag spelar skivor på Stockholms Internationella Seriefestival!

…Ok, egentligen mer av en liten bisats till ovanstående, men jaja, vi tar det separat också, eftersom det inte är direkt relaterat till varken Dimma eller Hör Upp!.

På söndagen, den 29/4, så kommer jag att vara en av flera serieskapare som deltar i ett DJ-maraton under Seriefestivalens gång, eftersom Festivalens tema det här året är just ”Serier och musik”.

Så om ni vill veta vad jag kommer att spela för bisarra toner så rekommenderar jag att ni drar er till Serietekets musik/film-avdelning på söndag mellan 12.00 och 13.00, då jag kommer att dra fram idel gamla suspekta musikfynd och favoriter ur skivbacken.

Kan utlova mycket proto-elektronika, 60-/70-tal, psych/folk, doomjazz, soundtracks och sleazy listening, as per ususal.

Har dock ännu inte bestämt mig om jag, för att vara i enlighet med festivalen och dess tema ska spela den här gamla Dan Swanö-godingen i genren ”Tintin-influerad avant-garde-metal”:

Puh. Så. Nu. Inget mer sånt här på ett tag. Väl mött!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s