The tease, the tear

Äntligen är den klar! Gjorde för någon vecka sedan färdigt sista färgläggningen på min och Emil Nordins tredje seriesamarbete, som går under namnet ”Hemvändarn”. Det har tagit lite längre tid än de två föregående, både på grund av ett mer noggrant förarbete där jag och  Emil diskuterat och planerat upplägg/utförande, och dels för att detta också var den första av serierna som faktiskt gjorts i färg.

Dock tänker jag inte publicera den i sin helhet här än, då den ska vara med i #2 av serieantologin Dimma, och jag inte riktigt vill spoila den, men vad jag däremot tänker göra är att ge er lite småteasers så att ni kan bli uppspelta och tipsa alla era vänner, vad sägs om det?

Deadlinen för Dimma #2 har dessutom förlängts något, så alla ni som är serieskapare med västernorrlandsanknytning och vill vara med har nu fram till den sista mars på er att skicka in era bidrag! Maila dimma.antologi@gmail.com för mer info!

Släppet kommer förstås också att firas med fantastisk releasefest här i Stockholm i samband med Stockholms Internationella Seriefestival (tidigare SPX) – mer info om det kommer snart!

Som sista avrundare, och som en liten förklaring på varför aktiviteten varit låg här, så dängde jag igår, efter ett par veckors stirrande in i skärmen iväg inlagan till Utopi #5 till tryck, och jag kan garantera att det blir det allra bästa numret hittills; löjligt fet intervju med Kim W. Andersson och grymma serier av bland andra Loka Kanarp, Sofia Falkenhem, Karl Johnsson, Nancy Peña och Emil Maxén! Snart i din brevlåda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s