Portföljjakten #6 – Ge och få på webben!

Det har varit väldigt tyst här på sistone, egentligen enbart på grund av en praktikplats som tar upp större delen av mina dagar och som gör att jag ganska oproduktiv på teckningsfronten då jag väl kommer hem, och istället sätter mig och spelar gamla action-rpg:s till SNES hela kvällarna.

Tre färska seriesidor i skisstadiet! I kass bildkvalitét! Hurra!

Nå, trots det jag har jag inte slutat jobba helt – dels har jag två nya och till innehållet helt olika serier på gång som jag filat på ett tag och som börjar närma sig färdigställande.

Dels har jag inlett vad som verkar kunna bli ett sjukt fruktsamt och roligt seriesamarbete med min gode vän, fotograf-fantomen Emil Nordin, där han skriver manus och jag tecknar. Något som känns extra kul inte minst för att karln, mig ovetandes, visat sig vara lite utav en naturbegåvning vad det gäller underhållande dialog. En fyra-sidig liten episod är att vänta inom en snar framtid!

Men det var ju inte det som det här inlägget skulle handla om – nej, utan om att Hanna Fridén nu äntligen dragit igång sin Portföljjakt igen!

Uppgiften denna gång var att göra ett porträtt av en bloggare som man gillar, och efter många om och men föll mitt val på en av mina favoriter, den alltid like underhållande främjaren av obskyr, konstig och inaktuell populärkultur med gubbig inriktning – Kalle Lind, a.k.a. En Man med ett Skägg.


Stötte dock på ett dilemma då jag on a whim gjorde en sovjet-influerad poster i Illustrator mest på skoj, och började gilla den nästan lika mycket som min första ide:

Kände dock till slut att den nog var mindre representativ för vad jag vanligtvis brukar göra, så jag väljer att bara ta med den som bonus – det är alltså det första bidraget som gäller! Häpp!

Annonser

12 reaktioner på ”Portföljjakten #6 – Ge och få på webben!

    • Tack så mycket! Jag vet inte, jag hade tänkt maila och meddela, men fann ingen adress, så jag postade en kommentar på hans blogg istället. Får väl anta att han ser dem vid något tillfälle, i alla fall!

  1. Ping: Portföljjakten 6: ge och få på webben – min favvo « sinistrare

  2. Ping: Portföljjakten utmaning #6 – Alla bidrag – Hanna Fridén at Hanna Fridén

  3. Ping: Portföljjakten utmaning #6 – Alla bidrag « David Olgarsson

  4. Ping: Portföljjakten #6 -alla bidrag. « MELINDA SANDSTRÖM Teckning- och textilblogg

  5. Ping: Portföljjakten#6 |

  6. Ping: Portföljjakten, alla bidrag.

  7. Ping: Portföljjakten utmaning #6 – Alla bidrag « Victoria Boysen

  8. Ping: Portföljjakten #6 – Ge och få på webben « Jennifer Spångerud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s