Hör Upp! i drömmarnas land


Nej, ruset efter Hör Upp! #3 har knappt hunnit lägga sig innan vi passar på att annonsera ut planerna på nästa! Denna gång blir temat inget mindre än ”Drömmar” (den sorten man har under natten, inte som i ambitioner/de som unga, drivna entreprenörer har om dagarna)!

Det kan precis som tidigare vara både serier, bilder, foton, texter och allt däremellan, så länge det håller sig/relaterar till temat, men utöver det kan det förstås vara precis vad ni vill – återberättande av självupplevda drömmar, spekulationer om dem rent generellt, tankar och hallucinationer uppkomna i tillståndet mellan sömn/vakenhet, eller bara allmänt drömlika scenarion.

Formatet är precis som i de två föregående numren A5 och allt är i färg, så se till att ni har det i åtanke då ni skickar in ert material. Och som vanligt är det horuppfanzine @ gmail.com som gäller för inskick/frågor! Deadlinen är inte satt exakt än, men blir någon gång runt juli/augusti, så sätt igång redan nu om ni vill bli garanterade att få en plats!

Som avslutning bjuder vi även på en liten playlist på just drömtemat som inspiration eller bakgrundsmusik – håll till godo och låt skapandet börja!

(för mer info, håll som vanligt koll på Hör Upp!-bloggen och vår Hör Upp!-fanpage)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s