Hör Upp! #3 – Tema: Snusk ute nu!

Jo, du läste rätt – nu är det klappat och klart, det hårt efterlängtade tredje numret av Hör Upp! 32 sidor, fyllda till bristningsgränsen av köttsliga lustar, nakna kroppar, bitande krönikor, våldsamma kollage, svävande poesi, snärtiga serier och bara allmän snuskighet!

Medverkar gör bland andra Sofie Violett Pehrsson, Hanna Källebo Neikter, Sara Parkman, Lisa Ewald, Isabella Asp Onsjö, Joanna Jönsson, Niclas Boman, Molly Lindengren och Gustav Georg Lindström – Numret kommer finnas tillgängligt för den nätta summan av 40:- + porto om man vill ha det skickat till sig, eller 40:- jämnt om man vill köpa det i handen direkt från mig eller Jennifer. Intresserad? Hör av dig, antingen här på bloggen eller med ett mail till horuppfanzine @ gmail.com! Utskick kommer att sätta igång i början av Januari.

Och glöm för sjutton gubbar inte att bli ett fan av oss på den så kallade facebooken och att kika in på vår alldeles egna blogg för alla möjliga informativa uppgifter, uppdateringar och händelser!

Det kommer nog med största sannolikhet även att komma en till ganska stor Hör Upp!-relaterad nyhet inom en snar framtid, men den lilla karamellen suger vi på ett tag till innan allt är klappat och klart… Tills dess – boka, köp och njut!

3 reaktioner på ”Hör Upp! #3 – Tema: Snusk ute nu!

  1. Ping: Hör Upp! i drömmarnas land « David Olgarsson

  2. Ping: Hör Upp! i drömmarnas land! «

  3. Ping: Hör Upp! i drömmarnas land « Jennifer Spångerud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s