Hör Upp ånyo!

Efter många om och men samt InDesign-pillande i en halv evighet lyckades jag ändå till slut bli ganska nöjd med denna pretentiösa lilla teaser-poster. Vad vi ska göra med den vet jag inte riktigt, kanske skriva ut och hänga upp lite här och var – kanske bara låta den florera på nätet som någon slags ”viral marketing” eller vad det nu är kidsen kallar det numera.

Och ja, det är mycket tjat om detta sjabbiga lilla fanzine vi driver, men nu när det faktiskt börjar droppa in grejer känns det inte som någon idé att sluta påminna folk om att skicka in bidrag – det finns fortfarande plats, men vem vet hur länge till? Utan att avslöja för mycket om innehållet kan jag säga att ni kommer att vara i mycket gott sällskap om ni väljer att medverka, så kom igen och visa vad ni går för! Läs mer om kriterierna för numret här och skicka ett mail till horuppfanzine @ gmail.com på studs!

(Som en bonus kan jag även meddela att Hör Upp! nu också har en egen fan page på Facebook, som allt ju bör ha numera – gå in där, gilla, bli ett fan och stöd sveriges trevligaste fanzine!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s