Foton ur arkivet, #1

I veckan så slog en tanke mig. Att det var fruktansvärt länge sedan jag hade lusten att aktivt vara ute och fotografera. Mitt fotointresse nådde väl någon slags peak strax efter gymnasiet, under min journalistutbildning, men efter det så ebbade det hela ut så smått, och nu de senaste åren har jag knappt rört avtryckaren mer än till husbehov trots att jag äger en fullt fungerande systemkamera.

Men så nu bara för några dagar sedan så kom det där intresset på något vis tillbaka, efter att dels ha återupptäckt den rent ut sagt genialiske finsk-amerikanske fotografen och natursurrealistiska bildkonstnären Arno Rafael Minkkinen, och dels genom att kika runt på och inspireras av nyupptäckta Anna Ekros grymma fotoblogg.

Nu är jag ju definitivt inte i endera ovanståendes klass, men passade hur som helst på att fota lite under en sammankomst med vänner, och blev förvånansvärt nöjd med resultatet. Tillräckligt nöjd för att försöka få bort den värsta ringrostigheten och dokumentera lite mer framöver. För det är ju faktiskt fantastiskt härligt då man lyckas få till en bild man är riktigt nöjd med.

Tänkte således tills dess att jag har lite nya bilder att bjuda på, passa på att publicera några av de gamla sköna snapshots jag är mest nöjd med från den tid då jag var som mest aktiv med kamorran. Jag börjar med lite gamla bandbilder från början av 2007 på ett av Sundsvalls allra bästa band någonsin – mina vänner i numer mer eller mindre nedlagda post-rockarna A Sense of Levity.

Annonser

2 reaktioner på ”Foton ur arkivet, #1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s