Retro på Mindscape och andra sköna grejer.

Många har redan märkt det, men för den som fortfarande undrar varför det gått så lång tid sedan den senaste uppdateringen, och vad de kryptiska ledtrådarna i det föregående blogginlägget handlade om så kan jag nu avslöja att det rör sig om…

Fanzines i massor! Get while the gettin's good!

…det första numret av det eminenta Fanzinet Hör Upp! Så det som med andra ord tagit upp en ganska stor del av min och Jennifers tid de senaste månaderna har varit trixande och fixande med sammanställning av material, korrekturläsning, utskrift och annat tjafs. Serier, illustrerade noveller, poesi, foto, artiklar, konst och allt däremellan är vad vi riktar in oss på, och är mycket riktigt också det som #1 består av.

Debutnumret bjuder bland annat på finfina serier av bland andra Sofia Olsson och Gustaf Georg Lindström, fantastisk diktkonst med doft av Kina och Dalarna av Anna Hallpers, härligt satiriska teckningar/texter av Sara Parkman och grymt snygga fotokollage av Adam Gustafsson.
Allt från äldrevård, julgranar och mammutar till  sex, surrealism och folkhemsnostalgi avhandlas. Ett toppnummer, med andra ord! För mer detaljerad information om vilka som medverkar och dylikt kan ni besöka den nyöppnade Hör Upp!-bloggen.

Är du intresserad av ett exemplar? Skicka då ett mail till horuppfanzine [at] gmail.com med adress och dylikt så skickar vi ett nummer i utbyte mot portopengar.  Men passa på, upplagan är begränsad, och många ex är redan utskickade/tjingade – Först till kvarn gäller!

Så med det ur vägen, kan äntligen tiden ägnas åt att fortsätta med ny kreativitet och försök till julstämning!
Bazing!

Annonser

3 reaktioner på ”Retro på Mindscape och andra sköna grejer.

    • Yeah! Härligt, härligt! Har fått ta del av flera potentiella medverkandes spåningar kring kaffetemat nu, och jag måste säga att jag är fruktansvärt pepp. Blir inte mindre pepp av att läsa att du också är på gång! 😀 Go for it!

      Ah, poop också att jag inte såg detta tidigare, hade ju varit skitkul, men antar att det är lite sent nu då det börjats med omröstning redan?

  1. Ping: Ditt bidrag räknas! « David Olgarsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s