De längsta sex minuterna av ditt liv.

Eller ja, kanske inte, men inte så långt ifrån. Brukar försöka undvika alltför mycket skamlöst bandhorande här på bloggen, men kände denna gång för att göra ett litet undantag. Det är nämligen så att vårt band The Longest Hour(tidigare behandlat här), Sundsvalls kanske pretentiösaste och mig veterligen enda experimentella post-rock/post-hardcore-konstellation har blivit intervjuade för den eminenta bloggen The Vall of Sund, som har för syfte att dokumentera och bevaka Sundsvalls musikliv.

Självklart ville vi vara med på ett hörn, så här nedan kommer alltså ett utdrag där jag, Kim-Evert och Emil bland annat diskuterar bildandet av bandet, vår första spelning, vår inställning till att skriva musik i TLH samt spelar upp lite delar ur en av våra nya låtar. Anledningen till att det är många klipp är att vi är pratglada jävlar som aldrig kan hålla käften och därmed pratade/svamlade i munnen på varandra konstant i säkert en timme. Håll till godo!

Annonser

2 reaktioner på ”De längsta sex minuterna av ditt liv.

    • Jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig, oskolad jäkel som man är, men bariton låter väl som en ganska rimlig gissning, i alla fall. Jag kan göra en ganska bra imitation av Dave Gahan, så det borde väl räknas som nånting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s